subota, 6. kolovoza 2011.

Šarm kruške

Plodovi kruške me šarmiraju svojim bojama. Nedavno mi se zelena kruška ubacila u fotosession radova a sad me zrele kruške mame. Izazovu je nemoguće odoljeti i evo kako je nastao desert.
Zrelu oguljenu krušku blanširala sam jednu minutu u vodi
Zasladila sam je rastopljenom marmeladom
Slijedi rastopljena čokolada po želji
Još malo da bude finije
To je kaloričan desert i radim jednu krušku po osobi

Lijepi pozdrav do novog pisanja.






Broj komentara: 13:

  1. Nisam ljubiteljica kruški, ali moj muž ih obožava, mislim da bi mu ova kombinacija bila woow :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja bih bez problema mogla dvije :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Predobro izgleda kruškica na ovaj način..rado bih se zasladila:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Mljac!!! Melem za oči i dušu koja obožava slatko!!! Ali jednu, zar samo jednu? Ja bih drmnula najmanje dvije!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Ovo jako dobro izgleda, moraću da probam!

    OdgovoriIzbriši
  6. Izgleda jako primamljivo i iako ne voliim čokoldu, na ovu bih se odlučio. : )

    OdgovoriIzbriši
  7. Ovaj post nije pametno čitati praznog stomaka kao ja...izgleda jako primamljivo:))

    OdgovoriIzbriši
  8. još jedna naivka je došla praznog trbuha na ovaj post:))))).....
    volim kruške i svježe i one u vinu a i ova komvinacija s marmeladom i čokoladom izgleda mmmmmmmm:)...

    OdgovoriIzbriši
  9. HvaLa na posjeti i komentaru, kao i na desertu, zašto stalno neki recepti, i ja tako moram uvijek reći od sutra sam na dijeti, isprobati ćemo i to. Pozdrav. Loredana

    OdgovoriIzbriši
  10. Oh! Suzana!..this looks delish!
    ~Jo
    LazyonLoblolly

    OdgovoriIzbriši
  11. This looks delicious! I will need to try it... thank you for sharing the recipe with us :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala svakom ponaosob na komentaru. Napišite što zaista mislite.